Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Gebakken kabeljauw met avocado, gamba's, room en kaas
- Ingrediënten:
- avocado, basilicum, cheddar, extra vierge olijfolie, gamba, kabeljauwfilet en slagroom
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit The naked chef:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit The naked chef:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made: