Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Coquilles en bloedworst in een knolselderijsoepje
- Ingrediënten:
- bakbloedworst, kippenbouillon, knolselderij, pens, peper, peterseliestelen, room, uien, laurier, verse tijm, witte wijn en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: