Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Tajine van kip met geconserveerde citroen
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, groene olijven, kaneel, kip, knoflook, koriander, peterselie, saffraan, schil van geconserveerde citroen en ui
- Soort:
- tajine
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroengras, citroensap, gemalen komijn, gemberpoeder, groentebouillon, kaneelstokje, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, korianderzaad, kruidnagel, kurkuma, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, saffraan, specerijen, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Baru Belanda:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jeruzalem:
Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: