Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Soupe au vin - wijnsoep
- Ingrediënten:
- bloem, bordeaux, boter, bouquet garni, kippenbouillon, mager spek, peper, prei, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, groente, kip, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit singapore:
Recept uit De onweerstaanbare aardappel:
Recept uit Indorock:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Koken voor elke dag: