410 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeigroenteknoflookkruidenlaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreiselderijsuikertijmtomaattomatenpureeuiwitte wijnwortelzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Yoghurt en wei, doperwten en selderij

Ingrediënten:
bleekselderij, broodsaus met munt, citroensap, doperwten, druivenpitolie, eidooier, fluitekruidblaadjes, peultjes, slagroom, suiker, suikersiroop, water, yoghurt en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

spinazie gestoomd in thee

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, dilleblaadjes, jonge spinazie, kervel, lavasblaadjes, lievevrouwebedstro, melganzenvoet, oude kaas, peper, peterselie, verbena, water, witbrood, zout en zwarte thee

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Krupnik - Paddestoelen met gerstsoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, gedroogd eekhoorntjesbrood, parelgerst, peper, raapjes, selderijblad, water, wortel, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Pittige lamssoep met amandel koriander kruim

Ingrediënten:
amandelen, anijszaad, bladpeterselie, bleekselderij, farika, geelwortelpoeder, gemalen koriander, kaneel, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, lamsschenkel, olijfolie, parelgort, pikant gerookt paprikapoeder, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Bonenpuree - fagioli in purè

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gedroogde bonen, gellan lt100, groentebouillon, knoflook, verse salieblaadjes, water, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

waterzooi

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, karper, laurierblad, paling, snoekbaars, tijm, ui, verse peterselie, visafval, water, witte peper, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees / Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Drooggebakken rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, maïsolie, maïzena, marinade voor drooggebakken rundvlees, rode pepers, runderlende, sesamolie, sichuanpeper, sojaolie, suiker, water, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Pompoensoep, vegan

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, havermelk, komijn, olijfolie, peper, pompoen, water, winterwortel en zout

Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Wild en gevogelte:

Warme salade met eend

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, eendenborst, eetbare bloemen, eikenbladsla, lente-ui, veldsla, vinaigrette, water, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Basisrecept uit Sieb's proefschrift:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, kipkarkassen, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, prei, water, zoete ui en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kip, peterselie, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

tunesische viscouscous

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, gedroogde chilipeper, harissa, knoflook, meiraap, paprikapoeder, saffraan, snelkookcouscous, tomaat, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper, visbouillon, water, winterwortel, witte vis en zeezout

Keuken:
Tunesisch / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Thug kitchen feestvoer:

Bedtijd bloody mary bar

Ingrediënten:
augurk, bleekselderij, braggs, citroen, groentesapschuim, ijsblokjes, komkommer, mierikswortelsaus, old bay kruiden, paprika, selderijzaad, sojasaus, sperziebonen, tabasco, tamari, tomatensap, venkelzaad, wodka, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan / drank (alcoholisch) / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Terrine van varkenskop

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, dragon, eekhoorntjesbrood, grof zeezout, kervel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, ui, varkenskop, water, wortel en zout

Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Bone Broth

Ingrediënten:
appelciderazijn, bleekselderij, heldere bouillon, jeneverbessen, laurierblaadjes, lavas, madeirawijn, peperkorrels, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbotten, runderschenkel, rozemarijn, tijm, ui, water, wortel en zout

Haal meer recepten op...