90 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemchampignoncrème fraîcheeekhoorntjesbroodeieidooierknoflookmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalotslagroomtagliatelletijmtomatenpureeuiwaterwitte truffelwitte wijnwortelzeezoutzwarte peperzwarte truffel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Ravioli met paddenstoelen en kalfslever

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, crème fraîche, droge sherry, kalfslever, kippenbouillon, pastadeeg, peper, shiitake, sjalot, verse bieslook, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
kalfsvlees / pasta/noodles / orgaanvlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Gnocchi met paddenstoelen en salie

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, bospaddestoel, gnocchi, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Lasagne bolognese - lasagne alla bolognese

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde paddenstoelen, lasagnevellen, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Pappardelle met eekhoontjesbrood

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eekhoorntjesbrood, eierpastadeeg, extra vierge olijfolie, knoflook, parmagiano reggiano, peper, slagroom, weidechampignons en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Smeuïge eierravioli

Ingrediënten:
boter, eieren, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, zeezout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Tagliatelle met gebakken foie gras

Ingrediënten:
bieslook, bloem, eendenlever, ganzenlever, gevogelteglace, gezouten boter, olijfolie, tagliatelle, truffel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Salade van koude somen met avocadodip en gevulde kiprolletjes

Ingrediënten:
avocadodip, ei, geklaarde boter, gember, kastanjechampignons, kipfilet, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïzena, pastinaak, peper, peterselie, raketsla, somen, suiker, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Ravioli met knolselderijvulling

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, eiwit, kastanjemeel, knolselderij, nootmuskaat, prei, witte truffel, witte ui en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...