Recept uit Vis en schaaldieren:
Corsicaanse mosselen
- Ingrediënten:
- basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, droge witte wijn, ei, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Bijgerecht uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit L'Art de la table: