260 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroensapgemberpoedergroentegroentebouillonkippenbouillonknoflookkorianderkurkumalaurierlente-uiolieolijfoliepeperpreirode uisesamoliesojasausspecerijensuikerwaterzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Gamba's gestoomd met zwarte bonen

Ingrediënten:
bosui, eiwit, gamba, gember, kippenbouillon, knoflook, peper, rijstwijn, scampi, varkensvlees, waterkastanje, wortel, zetmeel, zout en zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Gebraden runderlende met komkommerkimchi en verse pruimen

Ingrediënten:
bosui, fijne kristalsuiker, gedroogde chilivlokken, gember, gochujang, grof zeezout, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, mirin, nanami togarashi, pruimen, rijstazijn, runderlende, vissaus, wortel en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Bijgerecht uit Verrot lekker:

Mijn kimchi

Ingrediënten:
ansjovis, bosui, bruine suiker, chinese kool, gember, knoflook, maïzena, radijs, rode paprika, sambal, sjalot, tomatenpuree, vissaus, wortel en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pompoen - kaneelsoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine suiker, cashewnoten, flespompoen, gehakt, gember, kaneelpoeder, kippenbouillon, melk, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, rode peper, room, ui, verse koriander, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht uit Noedels:

Basisrecept gebakken noedels

Ingrediënten:
champignons petits, eiernoedels, gember, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lente-ui, lichte sojasaus, pindaolie, sjalot, tomatenpuree, ui, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Kippensoep met kool en noedels

Ingrediënten:
gember, jeneverbessen, kippenpoten, knolselderij, laurierblad, mierikswortel, peperkorrels, savooiekool, spruitjes, ui, vermicelli, witte kool, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Cashew-stir-fry

Ingrediënten:
basmatirijst, cashewnoten, gember, knoflook, lente-ui, olie, rundergehakt, sojasaus, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Court-Bouillon (Dollase)

Ingrediënten:
bleekselderij, citroengras, citroenverbena, citroenzest, gember, korianderkorrels, laurier, pimentkorrels, preiwit, sjalotten, verbena, witte kardemompeulen, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:

Mian jin chao su - Tarwegluten met gemengde groenten

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, fijne kristalsuiker, gedroogde judasoren, tarwegluten, gekookte tarwegluten, gember, groene paprika, lente-ui, lichte sojasaus, rode paprika, sesamolie, vegetarische darmen, water, wortel en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Japanse rijstschotel

Ingrediënten:
abura-age, asperges, bamboescheuten, bosuitjes, dashi, gedroogde shii-takes, gember, japanse rijst, kipfilet, saké, sojasaus, suiker, wortel en zout

Keuken:
Japans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Machtige mulligatawny

Ingrediënten:
basmatirijst, flespompoen, garam masala, gember, hp sauce, knoflook, koriander, olijfolie, patak's madras-currypasta, peper, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui, runderbouillon, rundergehakt, tijm, tomatenpuree, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Minty carrot chicken

Ingrediënten:
gember, groene chilipeper, kip, knoflook, kurkuma, munt, sesamolie, ui, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Visrolletjes

Ingrediënten:
bamboe, bosui, chinese champignons, gember, knoflook, peper, rijstwijn, sluimererwten, sojaolie, water, wortel, zeebaars, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Een-pansgerecht van Thaise noedels

Ingrediënten:
citroengras, gember, geroosterde pindas, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, korianderblaadjes, lente-ui, pindakaas, rode kool, rode paprika, sojasaus, spaghetti, wortel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vegan
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Seafood with Vegetables / Zeevruchten met groente

Ingrediënten:
bleekselderij, coquilles, doubanjiang, garnalen, gember, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, sherry, wei-eiwit, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Beef in Oyster Sauce / Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten:
bamboespruiten, biefstuk, broccoli, champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, droge sherry, gember, lente-ui, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, suiker, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Anticucho de asado de tira - Anticucho met runderspareribs

Ingrediënten:
ají pancapasta, bleekselderij, fijn zeezout, gele ui, gember, huancaínasaus, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, rode wijn, rode wijnazijn, runderspareribs, tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Peruaans / Indiaas
Soort:
rundvlees
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Avondmaal uit Veg!:

Groentebiryani

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, erwtjes, gember, kaneel, kardemompeulen, knoflook, komijnpoeder, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, laurier, munt, rode chilipeper, rozijnen, saffraan, ui, vastkokende aardappels, wortel, citroensap, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
curry / rijst / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Gyoza

Ingrediënten:
chilivlokken, gember, gyozavellen, knoflook, lente ui, miso, olie, peper, rijstazijn, sesamolie, shiitake, sojasaus, spitskool, ui, voorgerecht, wortel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Gebakken noedels op portobello's

Ingrediënten:
bladpeterselie, eiernoedels, gember, knoflook, koolbladeren, koriander, lichte sojasaus, olijfolie, paprikapoeder, pindaolie, portobello, rode peper, sjalot, tomatenpuree, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...