Bijgerecht uit Turks kookboek:
Nuray'in pilavi - Rijst van Nuray
- Ingrediënten:
- boter, bouillonblokje, geelwortel, knoflook, koriander, rijst, ui, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, citroensap, ei, gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderpoeder, kurkuma, limoen, munt, olie, olijfolie, peper, suiker, tomaat, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten: