Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli taze bamya - Okra met vlees
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, citroen, lamsvlees, okra, peper, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, ei, fruit, gehakt, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, suiker, tomatenpuree, ui, vruchtensap, wortel, zeezout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Pizza & pasta: