119 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereiwitgehaktgroentehamburgersknoflookkruidenmelkolieolijfoliepeperpeterseliepreirijstselderijsuikertijmuivetwaterwortelzonnebloemolie
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Gefüllte Kalbsbrust - Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, kalfsbotten, kalfsfond, kalkfsborst, knolselderij, lavas, lente-ui, melk, nootmuskaat, peper, prei, roggebrood, sjalotten, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Kalfstong en kalfsborst, ossenstaart en ossenbouillon

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babyknolselderij, bleekselderij, boter, citroensap, donker bier, druivenpitolie, eiwitten, kalfsborst, kalfstong, kippenbouillon, kippengelei, ossenstaart, prei, rode wijn, tijm, ui, water, waterkers, wortel, zittauer-uien, zout en zuring

Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Blinde vinken "Goede huisvrouw"

Ingrediënten:
amandelen, augurk, cognac, eidooier, marjolein, mayonaise, olie, paprikapoeder, rode paprika uit pot, rode wijn, salie, selderijknol, tijm, ui, varkensgehakt, vleesbouillon, wortel, zout, zwarte peper en zwijnenbout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Wild konijnterrine

Ingrediënten:
aardappel, augurk, bieslook, ei, ijsbergsla, kapperappeltjes, katenspek, peper, peterselie, selderij, slagroom, vlees van wild konijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / wild / paté/terrine
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Loempia 1A

Ingrediënten:
ei, frituurvet, ketoembar, knoflook, loempiavellen, melk, prei, rundergehakt, selderij, taugé, trassi, ui, varkenslappen en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: rauwe salade van wortelgroenten

Ingrediënten:
agavesiroop, appelciderazijn, biet, bieten, dragon, dressing, eieren, gehakt, hazelnoot, granaatappelpitjes, groenten, hazelnoten, knolselderij, lente-uitjes, maanzaad, peper, radijsjes, verse dragon, sinaasappelsap, vlees, wortelgroenten, wortels, zeezout, zoete appel en zuivel

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Geraffineerde selderij

Ingrediënten:
azijn, ei, gemberpoeder, goudse kaas, knoflook, kruiden-slasaus, olie, paprikapoeder, peperkorrels, peterselie, rode paprika, selderijknol, sla, tabasco, tomaat, ui, varkensvlees, venkel, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Kiem-lo voor 10-12 personen

Ingrediënten:
citroensap, doperwten, ei, garnalen, gemberwortel, ketjap, knoflook, koeping tikoes, kool, laksa, olie, omelet, peper, prei, schouderkarbonade, sedep malem, selderij, soepkip, taotjo, taugé, varkensgehakt, ve-tsin, witte krab uit blik en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Pangsit Goreng

Ingrediënten:
djahé, djinten, ei, eiwit, garnaal, gula djawa, half-om-halfgehakt, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, limoenen, pangsitvellen, peper, prei, sambal, selderij, tomaten, wontonvel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Beef wellington

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, champignons, eidooier, ganzenleverpastei, kervel, ossenhaas, peper, peterselie, selderij, sjalot en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Gehakt "koude pracht"

Ingrediënten:
amandelen, boter, brood, doperwten, ei, marjolein, melk, peper, rundergehakt, selderij, ui, varkensgehakt, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Potage Bagration

Ingrediënten:
boter, eidooier, elleboogmacaroni, foelie, kalfsbot, kippenpoulet, peper, peterselie, rijstemeel, room, selderij, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:

Frikadellen

Ingrediënten:
aardappel, ei, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, rundergehakt, selderij, suiker, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
bloem, citroen, eierdooier, kalfsvlees, kruidnagels, laurier, peper, peterselie, room, selderij, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bubur Ketan Hitem

Ingrediënten:
zout, ei, garnalen, gehakt, gula djawa, half-om-halfgehakt, kaneel, ketjap, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosrasp, limoenrasp, limoenschil, lombok, olie, pandanbladeren, peper, rijst, rode lombok, roomboter, rundergehakt, santen, selderij, selderijblaadjes, sjalotten, stroop, tahu, knoflook, water, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte ketanrijst

Keuken:
Indonesisch
Haal meer recepten op...