Recept uit L'Art de la table:
Kabeljauw ‘en papillote’
- Ingrediënten:
- fijne kristalsuiker, olijfolie, paprika's, tijm, uien, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Recept uit Grillen:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Keukenlab:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: