109 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbloemboterbouilloncitroeneiknoflookkomijnkruidenlaurierlaurierbladmosterdolieolijfoliepeperpeterselierozemarijnrundvleestomaatuivleeswaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Vlaamse stoofkarbonades

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, grove mosterd, laurierblad, peper, rode wijnazijn, rundvlees, ui, verse tijm, volkorenbrood, westmalle trappist dubbel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Zomerse muesli

Ingrediënten:
biefstuk, courgette, groenten, kokosolie, kruiden, olie, paprika, rode paprika, olijfolie, tomaat, tomaten, tomatensaus, ui, vlees, water, wortels, zout en zwarte peper

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees met barolo - brasato al barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, boter, cacao, hamvet, laurierblad, mager runderstoofvlees, olijfolie, rum, rundermuis, rundvlees, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Warm vlees

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bouillon, donker bier, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, margarine, nootmuskaat, peper, rundvlees, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Kastanjepaté - terrine à la chàtaigne

Ingrediënten:
kalfsbotten, kalfslever, kalfsvlees, kastanje, knoflook, lamsribben, laurierblad, olijfolie, rundvlees, ui, varkensvlees, verse tijm, peper, vijgenbrandewijn, vleesbouillon, wit broodkruim en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Zilte salade met seitan, paddenstoelen en zeekraal

Ingrediënten:
bladgroenten, dille, eiwitten, fleur de sel, paddestoel, pijnboompitten, pijnboompitten, kabeljauw, kip, kombu, kruiden, lijnzaadolie, notenolie, paddenstoelen, olie, seitan, shoyu, steak, tamari, tarwe, verse dille, vis, vlees, walnoten, water, zeekraal, zeesla en zout

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Chipolata

Ingrediënten:
gedroogde tijm, gemberpoeder, sjalot, kardemom, nootmuskaat, room, vlees, water, witte peper, zout en zwarte peper

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Dragon-mosterd

Ingrediënten:
bouillon, gedroogde tijm, dragon, krulpeterselie, mosterdzaad, nootmuskaat, vlees, witte peper, witte wijn, zout en zwarte peper

Haal meer recepten op...