Recept uit Turkse kookkunst:
Patlicanli kuzu kebabi - Lamsvlees-aubergine aan de spies
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, lamsvlees, paprika, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro: