Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Zoetzure Poolse gevulde moten karper
- Ingrediënten:
- amandelen, azijn, bouillon, gele rozijnen, karper, suiker, ui, visballetjes, witte peper, wortel en zout
- Keuken:
- Pools / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, gember, groente, knoflook, komkommer, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sojasaus, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Bijgerecht uit Tomaten:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Sri Lanka Food:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De Joodse keuken: