Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemkoolboterbroccolicitroensapcourgetteeifruitgemberknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterseliepreisojasaussuikertomaatuivleeswaterwitte koolzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Kylie Kwong - Food for thought

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:

Gemarineerde kool met chiliepepertjes

Ingrediënten:
arachideolie, bruine rijstazijn, bruine suiker, chinese kool, gedroogde rode peper, groente, rode chilipeper, sichuanpeperkorrels en zeezout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gevulde groene kool

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, broodkruim, citroensap, doorregen spek, ei, halfdroge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, peper, pijnboompitten, savooiekool, sjalot, tomaat, ui, varkensworst, verse gemengde kruiden, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Picknick / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:

Wortel-koolsla met dressing

Ingrediënten:
doesburgse mosterd, mierikswortel, olijfolie, peper, tabasco, winterwortel, witte kool, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Gekarameliseerde wortel met couscous

Ingrediënten:
boter, groente, groentebouillon, hele rietsuiker, lente-ui, munt, peper, rozijnen, soft abrikozen, wortel, wortelgroen en zout

Soort:
vegetarisch / couscous
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Patrijs met gesmoorde kool en pancetta

Ingrediënten:
blanke fond, bleekselderij, eendenvet, grijze patrijs, jeneverbes, normandische boter, ongerookt doorregen spek, pancetta, savooiekool, ui, wildfond, wortel en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / wild / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met kool en tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, groene kool, groentebouillon, laurier, peterselie, tijm, tomaat, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Rundergebraad met rode kool en venkel

Ingrediënten:
knoflook, limabonen, olijfolie, rode kool, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderbraadstuk, tijm, tomatenpuree, ui, venkelzaad, witte wijn, worcestershiresaus en wortel

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Jook met groente

Ingrediënten:
chinese kool, donkere sesamolie, doperwten, gember, pinda, ijsbergsla, koriander, kortkorrelrijst, kropsla, lente-ui, groene kool, shiitake, sojasaus, spinazie, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde kool - choux farcis

Ingrediënten:
ei, ganzenvet, groene kool, knoflook, kruim van boerenbrood, laurierblad, melk, sjalot, snijbiet, tijm, ui, veldzuring, verse peterselie, peper, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Groenten uit de tuin

Ingrediënten:
artisjok a la barigoule, bloemkool, kardoen, koolzaadolie, paprika, geel en rood, venkel en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Mexicaanse stijl wortel- en koolsalade

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, dijonmosterd, groene kool, habaneropeper, jalapeñopeper, knoflook, koriander, lente-ui, olijfolie, rode kool, rode wijnazijn, savooiekool, serrano chilipeper, sherryazijn, thaise peper, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Doufu chai - Kool met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, droge sherry, groente, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, sesamolie, stevige tofu, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan
Haal meer recepten op...