Recept van Onze Franse keuken:
Veau Marengo
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, bloem, champignons, droge witte wijn, peterselie, kalfsbouillon, kalfsvlees, olijfolie, rijst, sinaasappel, sjalotjes, knoflook, tomaten, tomatenpuree en zout & peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, fruit, kalfsvlees, kruiden, laurier, olie, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Solo Food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Solo Food:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Bijgerecht uit Provence:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie: