416 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapdonkere sojasauseigemberpoederkaneelknoflookkorianderkurkumalente-uilichte sojasausolieolijfoliepepersesamoliesjalotsojasaussuikertomaatuiwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Bijgerecht uit Verrot lekker:

Aardpeer

Ingrediënten:
aardpeer, gember, water en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood 1 notitie

Basisrecept uit Nachtbrood:

Autentiek gemberbrood

Ingrediënten:
appelzuurdesem, gemberpoeder, gist, roggebloem, stemgember, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Tamarind Chutney

Ingrediënten:
chilipoeder, dadels, garam masala, gemberpoeder, komijnzaad, tamarinde, venkelzaad, water, zeezout en zout

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Firm Tofu

Ingrediënten:
calciumsulfaat, daikon, donkere sojasaus, gember, bonito, lente-ui, mirin, rijstazijn, sojamelk, water, witte sojasaus en zout

Soort:
soja
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Smakelijke bouillon

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker, gember, groentebouillon, kandij, lichte sojasaus, shaoxingwijn, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Rijstcrème

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, gellan, gemberwortel, kokosmelk, pandanrijst, vissaus, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Duits
Soort:
condiment
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Eingelegte Zwiebeln - Ingemaakte uien

Ingrediënten:
borettane uitjes, brandewijnazijn, gember, parelui, suiker, water, witte peperkorrels en zeezout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / groente
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Meestersaus

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gedroogde gember, gedroogde mandarijnschil, gember, gin, kandijsuiker, kaneel, kardemonpeulen, kruidnagel, lichte sojasaus, medium dry sherry, mei-kuei-lu chiew, shaoxingwijn, sichuanpeper, steranijs, venkelzaad, water, zeezout en zoethout

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Recept uit Bouillon:

Court-bouillon

Ingrediënten:
cederappelschil, citroengras, gember, peperkorrels, thaise basilicum, water en zout

Soort:
bouillon
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Bijgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Pruimensaus

Ingrediënten:
bruine suiker, gember, kaneel, laurier, pruimen, steranijs, water, wijnazijn en zout

Soort:
vegan / saus
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:

Zui ji - Dronken kip

Ingrediënten:
gember, huadiaowijn uit shaoxing, ijswater, kipfilet, kippendijen, kippendrumsticks, lente-ui, sterke chinese likeur en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

worteldip

Ingrediënten:
cayennepeper, gemberpoeder, kaneel, knoflookteen, olijfolie, water, wortel en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Leeuwenkopgehaktballen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, eiwit, gember, lente-ui, shaoxingwijn, varkensbuik, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Wu xi rou gu tou - Vlezige varkensribben uit Wuxi

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, rode gefermenteerde rijst, shaoxingwijn, steranijszaden, varkensribben, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

li yu - Mandarijnvis

Ingrediënten:
bamboespruiten uit blik, droge sherry, gedroogde wolkenoren, gember, heilbot, kabeljauw, karper, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, schelvis, tong, water, zeeduivel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Haal meer recepten op...