268 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercayennepepercitroensapeifruitgembergroenteknoflookkorianderkruidenolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige olierijstrode paprikasuikertomaatuiwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Zoete-aardappel-kokoscurry

Ingrediënten:
kikkererwten, kokosmelk, gehakt, groentebouillonblokje, koriander, limoen, rode chilipeper, knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zoete aardappelen en zonnebloemolie

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Koude gazpachuelo

Ingrediënten:
eierdooier, ijswater, olijven, peper, tomaat, witte-wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Sarma van snijbiet

Ingrediënten:
gedroogde munt, gedroogde tijm, gehakt, lombok, peper, pepertje, rijst, snijbiet, tomatenpuree, ui, water en zonnebloemolie

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Lamb siniya

Ingrediënten:
baharat, bloemkool, citroensap, ei, gemalen venkelzaad, lamsgehakt, naturel yoghurt, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, tahinpasta, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Tamara's rataouille

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, flespompoen, groene chilipeper, haricots verts, knoflook, koriander, kristalsuiker, pastinaak, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Pasteitjes met chorizo & cacau

Ingrediënten:
bakchorizo, bloem, bouillon, cacaopoeder, chilipoeder, ei, eigeel, knoflookteen, komijnpoeder, korianderblaadjes, peper, roomboter, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gevulde kool - stuffed cabbage

Ingrediënten:
kaneel, kippenbouillon, olie, piment, rijst, rozijnen, rundergehakt, savooiekool, tomatenpuree, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Russisch / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Indiase keuken: zelf shahi paneer maken

Ingrediënten:
cashewnoten, curry, suiker, garam masala, gemalen koriander, gemalen zwarte peper, gember, indiaas brood, kaas, komijnzaad, kookroom, rozijnen, zout, tomaten, tomatenketchup, tomatenpuree, water en zonnebloemolie

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Harira

Ingrediënten:
berglinzen, bruine boter, gedroogde kikkererwten, kippenbouillon, koriander, lamsbout, langkorrelrijst, natron, olie, orientaalsche groente- en soepkruiden, peper, peterselie, tomaten, tomatenpuree, water en zout

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
soep/bouillon / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Stuffed Quince - Gevulde Kweepeer

Ingrediënten:
allspice, citroensaus, dille, gehakt, gladde peterselie, groentebouillon, hete chilivlokken, hete paprikapoeder, kaneelstokje, knoflook, kortkorrelrijst, kweepeer, munt, runderbouillon, salie, tomaat, tomatenpasta, ui, water en zonnebloemolie

Keuken:
Turks
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Scampi in duivelsaus

Ingrediënten:
azijn, kaneel, kerrie, olie, paprikapoeder, peperkorrels, scampi, selderiezout, suiker, tabasco, tomatenketchup, tomatenpuree, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn / schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gemarineerd lamsstoofvlees

Ingrediënten:
cayennepeper, gemberwortel, kardemomzaad, knoflook, komijnpoeder, korianderzaad, lamsstoofvlees, olie, tomatenpuree, ui, water, yoghurt en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Haal meer recepten op...