Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Varkensvlees:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: