Recept uit Turkse kookkunst:
Karniyarik - Gevulde aubergines
- Ingrediënten:
- aubergines, boter, gehakt, tomaat, tomatensap, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, fruit, gehakt, groente, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, vis, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Jong a/d kook:
Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier: