Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Soep met paksoi, ei en tomaat (Fan Qie Jian Dan Tang)
- Ingrediënten:
- bouillon, ei, lente-ui, olie, shanghai-paksoy en tomaat
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, eidooier, eiwit, gember, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Soepen:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Sous vide: