Recept uit Turkse kookkunst:
Şehriye çorbasi - Vermicellisoep
- Ingrediënten:
- boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, runderbouillon, tomatenpuree en vermicelli
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: