Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Ossobuco alla Milanese - Gestoofde kalfsschenkel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillonblokje, gremolata, kalfsschenkel, ui, water en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bouillon, citroensap, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, runderbouillon, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Appels en peren:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More: