Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijnkippenbouillonknoflookkruidnagellaurierolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijntomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Biersaus

Ingrediënten:
bleekselderij, donker bier, jeneverbessen, kruidnagel, laurierblad, pastinaak, selderijblad, sjalot, tijm en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Botersaus

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, laurierblad, noilly prat, sjalot, tijm, vijgenboter, wittewijnazijn en zwarte peperkorrels

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:

Pekelharing

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker, haring, laurierblad, pekelwater, peperkorrel, pimentbessen, ui, verse tijm en witte wijnazijn

Soort:
vis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kipkluifjes, laurierblad, peperkorrel, ui, verse tijm en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Varkensvleespasta - rillettes

Ingrediënten:
cayennepeper, fijn zeezout, gember, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, quatre épices, sjalot, varkensvet, verse tijm, varkensbuik, water en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Ham met peterselie - jambon persillé

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsschenkel, knoflook, laurierblad, rauwe ham, sjalot, tijm, verse dragon, verse kervel, verse peterselie, peper, witte bourgogne, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / feestdagen / paté/terrine
Haal meer recepten op...