Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Ham met spinazie en maderasaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, gekookte ham, madeira, melk, olijfolie, spinazie, ui, vleesextract, water, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Spis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania: