Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sjalot, sojasaus, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Crumbles en gratins:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit The naked chef:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Indonesie: