Recept uit Sous-vide thuis:
Rode wijnsaus
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, port, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom en tijm
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, champignon, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, suiker, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: