69 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basmatirijstbloemdroge witte wijneigekookte hamgemalen komijngembergroentebouillonkippenbouillonmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige olierisottorijstrunderbouillonsaffraantomaatuiwateryoghurtzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - 101 ballen

Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Arancini met pecorino, porcini & mozzarella

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, knoflook, mozzarella, olijfolie, oregano, pecorino, risottorijst, sjalot, vers broodkruim, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Risotto met spruitjes

Ingrediënten:
boter, citroen, dolcelattekaas, dragon, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, spruitjes, tijmblaadjes, uien, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Gebakken rijstballen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, carnarolirijst, citroen, ei, groentebouillon, grof zeezout, knoflook, lavas, mozzarella, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Risotto met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
belegen kaas, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, olie, parmezaanse kaas, risottorijst, roomboter, runderbouillon en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht uit Rijst en risotto:

Rijstpilav met hele kruiden

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, cashewnoten, groene kardemompeulen, kaneelpijpje, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, naan, saffraandraadjes, sultanarozijnen, tomaat, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bubur Ketan Hitem

Ingrediënten:
zout, ei, garnalen, gehakt, gula djawa, half-om-halfgehakt, kaneel, ketjap, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosrasp, limoenrasp, limoenschil, lombok, olie, pandanbladeren, peper, rijst, rode lombok, roomboter, rundergehakt, santen, selderij, selderijblaadjes, sjalotten, stroop, tahu, knoflook, water, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte ketanrijst

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Risotto met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
belegen kaas, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, olie, parmezaanse kaas, risottorijst, roomboter, runderbouillon en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Scandinavische keuken: quiche met spinazie, aardpeer en feta

Ingrediënten:
aardpeer, aardperen, bloem, boter, crème fraîche, deeg, diepvriesspinazie, eieren, feta, bloem, boter, knoflook, knoflooktenen, water, kwark, nootmuskaat, olie, olijfolie, rijst, speltbloem, spinazie, taart, spinazie, versgemalen zwarte peper, water, zeezout, zout en 
zout en peper

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Frikadellen met saus naar keuze

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, coulis de tomates à la provençale, droge witte wijn, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, sauce brune à lestragon, sauce brune aux fines herbes, sauce duxelles, sauce madère, sauce robert, tijmsaus, tomaten, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht uit Rijst en risotto:

Pilav met champignons

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, champignon, garam masala, kardemompeul, knoflook, plantaardige olie, sjalot, gember, verse koriander en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Arancini

Ingrediënten:
arboriorijst, broodkruim, eieren, boter, groentebouillon, mozzarella, olijfolie, parmigiano reggiano, plantaardige olie, saffraan, sjalot, knoflook, tomatensaus, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Gekruid lamsvlees met abrikozen en bonenrijst

Ingrediënten:
abrikozen, basmatirijst, boter, cayennepeper, chana dhal, citroensap, fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, kaneelpijpje, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, lamsboutfilet, ui, gember, verse koriander, versgemalen zwarte peper, yoghurt, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rundvleesbiryani

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, boter, ei, gemalen fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, groene spaanse peper, kaneel, kippenbouillon, knoflook, runderstoofvlees, sultanarozijnen, ui, gember, verse koriander, water, yoghurt en zonnebloemolie

Keuken:
Indiaas
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Risotto met champignons en porcini

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, droge witte wijn, gedroogde porcini, ui, kaas, knoflook, olie, olijfolie, pecorino, pesto, rijst, risotto, ui, water, wijn en witte wijn

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Gumbo

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cajunkruiden, chorizo, gedroogde tijm, peterselie, ui, kip, kippenbouillon, kippenbouten, knoflook, laurierblaadjes, olie, puntpaprika, rijst, versgemalen zwarte peper, worst en zout

Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Andijvierisotto met venusschelpen

Ingrediënten:
andijviesalade, boter, gladde peterselie, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, risottorijst, roggebrood, ui, venusschelpen, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Korma met saffraanrijst

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, boter, chilipoeder, citroenrasp, garam masala, gemalen komijn, gemalen koriander, kaneelpijpje, kardemompeul, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, limoensap, pappadums, room, saffraandraadjes, tomatenpuree, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / rijst / gevogelte
Haal meer recepten op...