Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, bouillon, citroensap, courgette, ei, gember, groente, kool, koriander, kruiden, lente-ui, olie, paprika, peper, peterselie, suiker, taugé, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Amuse / diner / voorgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Bijgerecht uit Koken met restjes is leuk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje: