Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Hartige crèpes met paddestoelen, ui of prei
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, melk, paddenstoelen, prei, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, knoflook, lente-ui, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, volle melk, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Papa Kazmi:
Recept uit Verrot lekker:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Lunch / buffet / avondmaal uit Verrot lekker:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers: