Bijgerecht uit De kunst van het koken:
La purée, châteaux en suède - Puree van koolraap
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ganzenvet, kookvocht van koolraap, koolraap, peper, peterselie, reuzel, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peper, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Recept uit Wijn van eigen bodem: