276 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebladpeterseliebleekselderijbloembotercayennepepercitroencitroensapeikaneelkorianderlaurierlaurierbladolieolijfoliepepersuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Morcilla en groene paprika (montadito)

Ingrediënten:
bloedworst, ciabatta, extra vergine olijfolie, gemalen komijnzaad, gemalen venkelzaad, knoflook, groene puntpaprika, morcilla, moritobroodje, padrónpeper, rodewijnazijn, spaanse bloedworst, suiker en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Gnocchisalade

Ingrediënten:
knoflook, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, suiker, witte wijnazijn, zout en zure room

Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Sichuansaus

Ingrediënten:
donkere sojasaus, groene spaanse peper, knoflook, koriander, lente-uien, peterselie, pikante chili-olie, rijstazijn, rode spaanse peper, sesamolie, suiker en wijnazijn

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Bijgerecht uit Tajine:

Paprikasaus

Ingrediënten:
groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, oregano, paprikapuree, suiker en verse bladpeterselie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
warme sauzen / gevogelte / tajine / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Groene tahin

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, moscatelazijn, suiker, tahin, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Gevulde poblana-pepers met walnootsaus

Ingrediënten:
amandelschaafsel, appel, banaan, gehakt, gekonfijt fruit, granaatappelpitten, kappertje, kipbouillonblokje, knoflook, kruidnagel, olijf, olijfolie, peer, perzik, peterselie, rozijnen, sherry, suiker, tomaat, ui, walnotensaus en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Salade van gegrilde ui, paprika en linzen

Ingrediënten:
bosui, bruine linzen, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, rode paprika, rodewijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Roquefortsaus

Ingrediënten:
knoflook, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, roquefort, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Amuse / diner / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Mosselen met pijnboompittensaus

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, mosselen, olijfolie, pijnboompitten, suiker, verse dille, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Vissersvermicelli

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde chilipeper, knoflook, octopus, olijfolie, suiker, tomaat, venusschelp, vermicelli en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pikante bonen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boterbonen, feta, gehakt, harissa, kerstomaat, komijnpoeder, olijfolie, sjalotten, suiker, knoflook, tomaten, witte bonen en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gemarineerde paddenstoelen - setas aliñadas

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, jamón ibérico, knoflook, oesterzwam, oregano, paddestoel, rode uien, rode wijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en wilde paddestoelen

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Chorizo en piquillopeper (montadito)

Ingrediënten:
ciabatta, extra vergine olijfolie, gedroogde chorizo, knoflook, moritobroodje, piquillopeper, puntpaprika, rodewijnazijn, suiker, tomaat, verse bladpeterselie, verse chorizo en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Haal meer recepten op...