Diner / voorgerecht uit Koken met Karin:
Vijgen uit de oven met rauwe ham en tijm
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, rauwe ham, tijm en vijgen
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, bloem, boter, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken met Karin:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Beginspiration:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-12:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: