Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Linguine met krab en zalm
- Ingrediënten:
- boter, gerookte zalm, krab, linguine, pruimtomaten en wodka
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, droge witte wijn, ei, eidooier, gerookte zalm, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, ui, vis, water, witte wijn, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Picknick / lunch / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept uit Solo Food:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2011-13:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Pannenkoeken: