Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Porto Ricaanse Pernil
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
- Soort:
- sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroengras, citroensap, gemalen komijn, gember, kaneel, kokosmelk, komijnzaad, komkommer, korianderpoeder, korianderzaad, kurkuma, limoen, limoensap, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, sojasaus, suiker, tomaat, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Basisrecept uit De Marokkaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Chez Adriaan:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Baru Belanda:
Ontbijt / diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / bijgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: