Recept uit Turkse kookkunst:
Kiymali mercimek - Linzen met gehakt
- Ingrediënten:
- boter, linzen, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit De chef-kok is een vrouw:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Bijgerecht uit Mexicaans koken:
Recept uit Grieks koken:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Snack of tussendoortje uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Bijgerecht uit Grieks koken: