Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Fazant in aspic met verse kruiden
- Ingrediënten:
- bieslook, fazantenfilet, gelatineblaadjes, kippenbouillon, peper, peterselie, rode kerstomaten en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Chez Adriaan:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Fratello & Sorella:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto: