Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Entrecôte à la Bordelaise
- Ingrediënten:
- bieflap, bloem, rode bordeauxwijn, peterselie, rundermerg en sjalot
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch uit Raapsteeltje:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Wrap 'n roll: