Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroenraspcitroensapeidooiereiwitgistkaneelkristalsuikermaïzenamelkoliepure chocoladeroomslagroomsuikervanillesuikervolle melkwaterzelfrijzend bakmeelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade met gepocheerde eieren

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, ei, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, sesamzaad, sojasaus, suiker, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Visgerecht met eieren en kokos - otak otak pipih

Ingrediënten:
arachideolie, dikke kokosmelk, ei, garnalen, gedroogde kokos, kabeljauwfilet, ketoembar, klapper, knoflook, koriander, laos, slablad, suiker, tomaat, ui, zeevisfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Bougatsa

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, ei, filodeeg, griesmeel, kaneelpoeder, melk, poedersuiker en vanillestokje

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Kourapiedes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cakemeel, cognac, eierdooier, poedersuiker en vanille-extract

Keuken:
Grieks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:

Noga-ijs

Ingrediënten:
amandelnoga, eidooier, honing, mascarpone, pistachenoga, poedersuiker, vanille-essence en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Perzikijs

Ingrediënten:
ei, gelatine, perziken, poedersuiker en rum

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Haal meer recepten op...