Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Food & Friends:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: