Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Sugo di pomodoro (tomatensaus)
- Ingrediënten:
- basilicum, bleekselderij, knoflook, peterselie, san marzanotomaten, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, prei, selderij, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Spuntino:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: