Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Mayonezli karides salatasi - Garnalensalade met mayonaise
- Ingrediënten:
- garnalen, mayonaise, peper, peterselie, tomaten, tomatenpuree, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, olijfolie, peper, prei, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept uit Baru Belanda:
Basisrecept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Turkse kookkunst:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Basisrecept uit Familierecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: