Recept uit De Dikke van Dam:
Harira Marrakchia
- Ingrediënten:
- bakkersgist, bloem, citroen, dadels, honingkoekjes, kikkererwten, koriander, lam, kip of kalf, linzen, peterselie, rijst, saffraan, tomaat, tuinbonen en ui
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroensap, dille, ei, gemalen komijn, gember, kaneel, knoflook, komijn, komijnzaad, korianderzaad, kruiden, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, tomaat, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Lunch / avondmaal uit Wereldbroodjes:
Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Recept uit De grote Kleyn:
Bijgerecht uit NAJAT:
Recept uit Eet als een atleet:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit The big green egg book:
Picknick / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Melk & dadels:
Brunch uit NAJAT: