Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Romige Spätzle-schotel met savooiekool
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, champignons, groentebouillon, lente-ui, nootmuskaat, peper, room, savooiekool, spätzle, tijm en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit eten met nijntje:
Lunch / snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: