Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Forel met boter en amandelen
- Ingrediënten:
- amandelen, bloem, boter, forel, gedroogde peterselie, peper, peterseliewortelloof en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Amuse / diner uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: