100 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroencitroensapgedroogde tomaatgroentegroentebouillonknoflookkorianderkorianderzaadlaurierolijfoliepeterseliepreirode uisuikertijmtomaatuiwaterzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kreeft met pompelmoes

Ingrediënten:
groene selderij, kervel, kreeften, lavendelhoning, olijfolie, peper, preiwit, roze pompelmoes, wortelen en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijnenfilet gevuld met zalm

Ingrediënten:
appelen, citroen, honing, kervelblaadjes, kippenfond, konijnenfilets, mosterd, peper, prinsessenbonen, room, sjalotjes, tomaat, vetstof, witte wijn, wortelen, zalmfilet en zout

Soort:
wild
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie's Amerika:

La brea-salade

Ingrediënten:
biet, bloedsinaasappel, bospeen, ciderazijn, honing, knoflook, munt, pompoenpitten, radijs, rode spaanse peper, zeezout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Salade van spruitjes

Ingrediënten:
acaciahoning, appel, ciderazijn, munt, olijfolie, peper, rode klaverzuring, roggekorrels, spruitjes, wortels en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gekookte lamstong

Ingrediënten:
acaciahoning, biet, boerenkool, grof zout, kersenazijn, knoflook, lamstong, laurier, mierikswortel, olijfolie, peper, rammenas, ui, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomatensoep met groenten

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, groenten, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegan / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Pasta met wortelsaus en boterhazelnoten

Ingrediënten:
chilivlokken, boter, griekse yoghurt, groentebouillonpoeder, hazelnoten, honing, linguine, pasta, plantaardige olie, slablaadjes, knoflook, tomaten uit blik, verse kervel, water, witte bonen, witte miso, wortels, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Groentesalade met mosterdkaas

Ingrediënten:
azijn, bospeen, chinese kool, maïsolie, mosterdkaas, prei, spitskool, trostomaat, vloeibare honing, zonnebloemolie, zonnebloempitten en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Inktvissalade

Ingrediënten:
acaciahoning, citroen, grof zout, inktvis, kervel, knoflook, olijfolie, parelgerst, peper, radicchio, rode chilipeper, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Lamsbout met kwarteleieren

Ingrediënten:
aardappel, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, knoflook, kwarteleieren, lamsbout, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rietsuiker, rozijnen, salie, sinaasappel, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Langzaam gegaarde lamsbout

Ingrediënten:
acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:

Gekookt hammetje met mosterd-honingkorst

Ingrediënten:
bleekselderij, honing, jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, mosterd, peper, puntham, tijm, ui, winterpeen en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht uit Bonen!:

Regenboogsalade met linzen & pinda's

Ingrediënten:
bruine linzen, citroen, friszure appel, honing, komijn, koolzaadolie, mosterd, peper, peterselie, rode kool, winterwortel, witte kool, wittewijnazijn, zout en zoute pinda’s

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg

Recept van Simone's Kitchen:

Groente stoofschotel

Ingrediënten:
chili, gedroogde abrikozen, honing, olijfolie, paprikapoeder, pastinaken, peper, rode uien, gemalen komijn, kaneel, tomatenblokjes, wortels en zout

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Lamstong met lepelblad en mosterddressing

Ingrediënten:
boter, citroensap, foelie, gedroogde cranberry's, kruidnagel, lamstongen, laurier, lepelblad, olijfolie, oost-indische kers blad, peper, peterselie, rucola, selderij, slagroom, strandbiet, ui, wilde spinazie, wortel, zeevenkel en zomerhoning

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / mosterd
Haal meer recepten op...