Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Mosselen met mayonaise - cozze alla crema
- Ingrediënten:
- citroensap, knoflook, mayonaise, mosselen, olijfolie, peper, tomaat en verse basilicum
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, courgette, kerstomaat, knoflook, komkommer, kruiden, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, sjalot, suiker, tijm, ui, vruchtensap, water, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit 101 ballen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas: