Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Garnalen voor fijnproevers
- Ingrediënten:
- ananas uit blik, citroensap, garnalen, kaviaar, knolselderij, suiker, tabasco, ui, zout en zure room
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Noma:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche: