353 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbakpoederbloembotercitroencitroenraspcitroensapeigemalen kaneelgembergemberpoedergisthoningkaneelstokjeknoflookkruidnagelmelkpoedersuikersinaasappelslagroomsteranijssuikeruiwalnotenzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:

Olifantenoren - elephant ears

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, boter, plantaardig vet, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Wortelbrood

Ingrediënten:
anijs, gemalen amandelen, gist, griessuiker, kaneel, melk, sinaasappelrasp, sojabloem, sojayoghurt, tarwebloem, water, wei, wortelen en zout

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Vals ijs - gelato di campagna

Ingrediënten:
amandel, gesuikerde vruchten, kaneel, kleurstof, pistachenoten, suiker, vanille en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Feestelijk tafelen:

Wortelcakejes met zuidvruchten

Ingrediënten:
bakpoeder, fijne kristalsuiker, gedroogde dadel, gedroogde vijgen, gemalen kaneel, gemengde specerijen, rozijnen, scharrelei, gember op siroop, water, wortel, zelfrijzend bakmeel en soda

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Alkermes (alkermes)

Ingrediënten:
alcohol, anijszaad, betanine, gedroogde sinaasappelschil, kaneel, kardemomzaad, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat, rozenwater, suiker, vanillepeul en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Drinken uit Home made:

Cranberrylikeur

Ingrediënten:
citroenrasp, cranberry's, kaneelstokje, kruidnagel, sinaasappelrasp, suiker, water en wodka

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Klassieke Zweedse Appeltaart

Ingrediënten:
appels, ei, bloem, kristalsuiker, maïzena, melk, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, water, lichte basterdsuiker, ruwe rietsuiker, taartbodem, vanillepoeder en citroensap

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Vlaams appeltaartjes

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, appels, bloem, blonde cassonadesuiker, boter, broyage, donkere cassonadesuiker, eierdooier, eieren, kaneel, kristalsuiker, toervetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Diner / snack of tussendoortje / tussengerecht uit Speisekammer:

Appel-kaneelgranité

Ingrediënten:
appelsap, kaneel, munt, suiker, vegannaise en water

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / ijs
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Appel Perengalette

Ingrediënten:
cognac, deeg, ei, bloem, kristalsuiker, melk, bloem, gemalen kaneel, hazelnoot, gezouten boter, grof zeezout, hazelnootpasta, water, boter, peren, ruwe rietsuiker, kardemompoeder en sinaasappelsap

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Eenhaps Taartjes Met Peren En Gember

Ingrediënten:
amandelen, amandelpasta, ei, bloem, kristalsuiker, melk, bloem, gemberpoeder, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, water, peren, ruwe rietsuiker, sinaasappelsap en vanillepoeder

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Turkse koffie met specerijen

Ingrediënten:
anijszaad, espressokoffie, gemalen kardemom, gemberpoeder, kaneel, kardemom, korianderzaad, mastiek, suiker en water

Keuken:
Turks / Orientaals / Sefardisch / Joods
Haal meer recepten op...